Nieuws

Zwem4daagse Coevorden

De Zwem4daagse was met alle activiteiten eromheen, een geslaagde activiteit in de herfstvakantie voor jong en oud! Er deden 90 deelnemers mee.

👬Ook ouderen welkom:

Het viel ons op dat vele ouderen dachten dat het evenement alleen voor jeugd was. Maar nee, dit evenement is voor jong, maar vooral ook voor oudere mensen. Neem je buurvrouw, buurman, collega, vrienden volgend jaar mee en maak er een leuke ochtend, middag of avond van.

In de ochtend en middag is het vaak wat rustiger. We hopen dan ook volgend jaar meer papa’s, mama’s en ook opa’s en oma’s te zien!🎉Hoe leuk is het om samen in het bad te zwemmen met je (klein)kinderen.

👬Vrijwilligers:

Voor volgend jaar zoeken we vrijwilligers om mee te helpen, zodat de hele week veilig en goed verloopt. Het zal mooi zijn als we dit evenement ieder jaar terug kunnen laten komen.

Wil je graag meehelpen, stuur dan een mailtje naar voorzitter@de-plons.nl.

🌞In het zonnetje:

Uiteraard hadden we dit jaar ook weer verschillende prijzen tijdens de Zwem4daagse die georganiseer me was door Zwemclub en Waterpolo Vereniging De Plons Coevorden.

We hadden de jongste en oudste deelnemer in het zonnetje gezet met een cadeaubon.

🎉Gefeliciteerd Jesse Redder en Jennyfer Kruk.

🖍️Kleurwedstrijd:

Ook hadden we een kleurwedstrijd met prijsjes voor de leeftijden -6 jaar, 7-9 jaar en 10plus. De prijswinnaars waren erg blij met hun prijsje!

🎉Oliver Timmer (5 jaar), Laura Snippe (9 jaar) en Vanessa Sarne (11 jaar), van harte gefeliciteerd!

❤️Als laatste willen wij al onze sponsoren bedanken en daarnaast Zwembad De Swaneburg en Gemeente Coevorden.