Nieuws

De jeugd van CZ en PC De Plons heeft nieuwe waterpolocaps dankzij Hemmes installatietechniek

Zo’n 5 jaar geleden is zwem- en waterpoloclub De Plons weer gestart met het opbouwen van de jeugdwaterpolo.
Na een aantal lastige jaren (dankzij Corona) zien we inmiddels een stijgende lijn in het aantal leden.
Vorig jaar hebben we competitie gespeeld met een team in o13. De eerste helft van deze competitie ging super goed, zo goed, dat we in tweede helft van het seizoen hoger werden ingedeeld. Dit was toch een maatje te groot. Maar desondanks erg leerzaam.

Inmiddels is het nieuwe seizoen alweer enkele weken aan de gang en zijn de eerste wedstrijden ook alweer gespeeld. Omdat onze ledenaantallen blijven groeien, maar we net niet voldoende leden hebben om iedereen in zijn eigen leeftijdsklasse te laten spelen, zijn we een samenwerking met Esta uit Emmen aangegaan. We vormen samen verschillende teams. Hierdoor is het mogelijk dat alle jeugdleden competitie kan spelen (o9, o11, 013 en o15). Supergaaf natuurlijk!

Maar nu we zoveel teams hebben, was het ok noodzakelijk om te investeren in nieuwe middelen. Bij de Plons beschikten we niet meer over goede waterpolocaps. Hemmes installatietechniek bood zich aan als sponsor. Wim Hemmes kwam persoonlijk om de nieuwe caps te overhandigen aan onze waterpolojeugd.
We zijn Hemmes installatietechniek ontzettend dankbaar voor de prachtige mooie waterpolocaps in de kleuren van De Plons. De jeugd o13 gaat deze caps gebruiken tijdens de competitie. EN nu maar hopen dat ze een beetje geluk gaan brengen. Nogmaals bedankt!