Nieuws

Voor-zomer-mee-train-dagen

Informatie “Voor-zomer-mee-train-dagen”

De opzet van deze trainingen is de zwemvaardigheid van kinderen te vergroten. Kinderen die mee willen doen, moeten wel in het bezit zijn van minstens diploma A. De zwemtraining zal dan ook anders zijn dan een normale zwemles voor diploma zwemmen.

Wij behouden ons dan ook het recht voor zwemmers die niet veilig blijken te zijn en daarmee een risico of beperking zijn voor (veilige) doorgang van onze trainingen uit het water te laten gaan en hun deelname aan onze trainingen te annuleren tegen terugbetaling van de betaalde deelnamegelden. In die gevallen adviseren wij ouders/verzorgers contact op te nemen met een zwemlesaanbieder.

Uw zoon/dochter zal op de trainingsavonden worden opgevangen door één van de vrijwilligers van de Plons die in de kantine zit en een Plons shirt aan heeft. Hij/zij zal op de eerste meetrainavond ook de bijdrage van € 10,- in ontvangst nemen (graag contant in een gesloten envelop met naam erop).

Op aangeven van de vrijwilliger van de Plons mogen de zwemmers zich gaan omkleden. Uiteraard mag u als ouder/verzorger mee met uw kind om te helpen met omkleden.

 *Let op:* Laat geen kostbare bezittingen in de kleedkamer achter!

Ouders/verzorgers mogen het eerste kwartier mee het zwembad in. Daarna mogen zij plaats nemen in de kantine en vanachter het raam de training verder bekijken. 

Aanwijzingen van het personeel van het zwembad of van de trainers en vrijwilligers van de Plons dienen te allen tijde te worden opgevolgd.

Tijdens de activiteit kunnen evt. overzichtsfoto’s worden gemaakt welke op onze sociale media geplaatst kunnen worden. Wij vragen u hieronder aan te geven of u hiervoor toestemming geeft.

Indien u zelf vragen en/of opmerkingen hebt, kunt u deze onderaan het formulier stellen/maken.

Wij beantwoorden uw vragen dan z.s.m. via het door u hieronder op te geven emailadres.

Wilt u uw vragen liever eerst stellen dan kunt u mailen naar activiteitencommissie.deplons@gmail.com

U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier op onze website: www.de-plons.nl/voor-zomer-mee-train-dagen