Nieuws

Chocolade paasactie

Yes, het is alweer bijna Pasen en bij Pasen denk je direct aan….. CHOCOLA!!

Daarom gaan wij heerlijke chocolade bonbons van “Home Made Chocolate” uit Coevorden verkopen! Ook wel bekend als: “The Chocolate Factory”. We hebben samen met Home Made Chocolade deze prachtige bonbons kunnen samenstellen. De opbrengst van deze sponsoractie komt geheel ten goede van de Zwem- en Waterpolo Verenging de Plons uit Coevorden.

Bestellingen kunnen tot en met vrijdag 10 maart 2023 doorgegeven worden. De bestellijsten kunnen jullie inleveren bij jullie trainer/trainster.  1 bakje chocolade kost €4,50 en 3 bakjes chocolade voor €12,00. Geef de nummers van uw keuze goed door op de bestellijst. Het mogen ook 3 dezelfde bakjes met chocolade zijn. In week 13 (27-03 t/m 01/04) worden de bakjes met chocolade aan u geleverd.

Bestellingen kunt u ook doorgeven op het e-mailadres: activiteitencommissie.deplons@gmail.com. Vermeld hierbij uw naam, adres, telefoonnummer en uw keuze voor chocolade.

En sponsors, wees altijd welkom bij ons om 3x gratis mee te trainen met een zwem-, waterpolo- of mastertraining. Het zwemmen is voor jong en oud (met een zwemdiploma). Zie voor meer informatie voor trainingstijden www.de-plons.nl.