Nieuws

Opstartwedstrijd Emmen

Zaterdag 24 september stond er een opstartwedstrijd op de planning. Voor velen was dit de eerste wedstrijd van dit seizoen.

Een leuke wedstrijd met veel verschillende afstanden. Ook afstanden die niet zo vaak gezwommen worden. Dat maakt het extra leuk. Job mocht het spits afbijten met de 400m vrij. Hij ging vrij snel van start, maar heeft het uiteindelijk toch goed vol gehouden. Daarna waren Marieke (terug na een aantal jaar afwezig te zijn geweest) en Mirna aan de beurt op de 400m vrij. Beide dames zwommen mooi constant en dat bracht voor beide dames een mooie eindtijd op de klok. Vigo zwom een mooie 50m vrij en dat werd beloond met een klein PR. Emanuel, Valentijn en Teun kwamen alle drie uit op de 100m school. Emanuel en Valentijn zetten beide een mooi PR op de klok. Emanuel 1.6 sec en Valentijn maar liefst 6,4 sec! Teun zwom een mooie schoolslag, maar helaas geen PR. Ook Melanie zwom de 100m school. Ze zwom ontzettend dicht bij haar PR. Volgende keer zit een PR er zeker in. Op de 50m school zwom Rafael maar liefst naar een PR van 4,2 sec. Op de 50m is dit echt uitstekend! Verder waren er diverse afstanden die gezwommen werden en daarbij werden ook een aantal PR’s gezwommen. Zo was er een PR voor Mirna op de 100 rug, voor Teun op de 50 rug, voor Job op de 100 wissel en voor Valentijn op de 50 vrij.

Helaas waren er ook een aantal diskwalificaties op de rug afstanden. Dus er is nog wat werk aan de winkel. Maar al met al heeft iedereen het weer uitstekend gedaan! Volgende week zaterdag 1 oktober staat de C-competitie in Roden op de agenda.