Nieuws

Activiteiten tijdens de Zwem4daagse

Planning Zwem4daagse activiteiten:

Tijdens de Zwem4daagse zijn er veel verschillend activiteiten tijdens en na de Zwem4daagse. Je kan bijvoorbeeld kleuren, sjoelen en springen.

Activiteit kleurwedstrijd:

Tijdens de hele Zwem4daagse is de mogelijkheid om mee te doen met een kleurplaten wedstrijd. Je kan een kleurplaat inkleuren. Er wordt gekeken naar leeftijd en na de creativiteit/ mooie tekening. De tekeningen liggen in de kantine van de Zwem4daagse bij de inschrijftafel en op de tekentafel.

Wanneer:

Dit kan gedurende de Zwem4daagse. Na de Zwem4daagse/tijdens de zwemdisco op vrijdag 27 oktober 2023 worden de winnaars bekend gemaakt.

Er staat een tekentafel in de kantine. Uiteraard mag de tekening ook thuis worden ingekleurd

Sjoelen:

Even lekker een potje sjoelen? Dat kan ook in de kantine. Wie haalt de meeste punten.

Springkussen survival:

Op maandag 23 oktober en dinsdag 24 oktober 2023 kan je het survival parcour op de springkussen afleggen. Deze staat in de sporthal. Ook broertjes en of zusjes die nog niet mee mogen doen met de Zwem4daagse, kunnen dan even hun energie kwijt als ze moeten wachten.

Schatduiken:

Wanneer:

Maandag 23 oktober 2022 om18.00 uur vindt de activiteit schatduiken plaats.

Beschrijving activiteit:

  • De kinderen staan om het grote zwembad heen. Er wordt geld (€0,05 centjes) aan alle kanten van het zwembad tegelijk door verschillende mensen in het water gegooid. De kinderen mogen dan het water inspringen en of duiken op teken van de spreker. Het geld wat je opduikt mag je houden. Er komen meer dan 500 centjes in het water. Dus duik net als Dagobert Duck naar het geld!
  • Heb  je net je diploma, dan mag je in het kleine bad duiken naar geld.

Let op:

  • Vind je een euro, dan mag je de Zwem4daagse openen door als eerste te starten en uiteraard mag je de euro houden!!.

Waterpoloclinic:

Wanneer:

Dinsdag 24 oktober 2023 vindt de waterpoloclinic plaats.

Beschrijving activiteit:

Deze activiteit start direct na de Zwem4daagse van 19.30 uur t/m ongeveer 20.30 uur.

De deelnemers van de Zwem4daagse kunnen na de zwem4daagse meedoen met een waterpoloclinic. Je leert de beginselen van waterpolo. Je leert zwemmen met een bal en op het einde natuurlijk een wedstrijdje. Het wordt een leerzame avond en wellicht in de toekomst een nieuwe sport voor je!

Let op:

Momenteel is er donderdagavond jeugd waterpolotraining en dinsdagavond na de herfstvakantie is er dinsdag waterpolo voor ongeveer 12/13 plus jongeren en beginnende/recreatieve senioren waterpoloërs. Ook is er dinsdagavond voor competitieve senioren waterpolo. Voor meer informatie hierover, kan je contact opnemen met zwem- en waterpoloverenging de Plons uit Coevorden.

Boot ter water:

Wanneer:

Woensdag 25 oktober 2023 vindt de springkussen boot op het water plaats.

Beschrijving activiteit:

Deze activiteit start direct na de Zwem4daagse van 19.30 uur.

De deelnemers van de Zwem4daagse kunnen na de zwem4daagse hun energie kwijt op de springkussen boot. Wie kan de hele boot van voor naar achteren op het water beklimmen, zonder in het water te vallen?

Loopmat:

Wanneer:

Donderdag 26 oktober 2023 vindt de “loopmat” plaats.

Beschrijving activiteit:

Deze activiteit start direct na de Zwem4daagse van 19.30 uur.

De deelnemers van de Zwem4daagse kunnen na de zwem4daagse lekker spelen in het water. Ook kan je over het water heen lopen doormiddel van een loopmat. Wie haalt de overkant?

Kinderdisco:

Wanneer:

Vrijdag 27 oktober 2023 vindt de kinderdisco plaats.

Beschrijving activiteit:

Deze activiteit start direct na de Zwem4daagse van 19.30 uur t/m ongeveer 21.00 uur.

De deelnemers van de Zwem4daagse kunnen na de zwem4daagse meedoen met de disco. Ook kan je meedoen als je niet meegedaan hebt met de Zwem4daagse. Voor €4,00 euro doe je ook gezellig mee!! Lekker dansen, zwemmen, feesten en nieuwe mensen ontmoeten tijdens het zwemmen. Uiteraard met veel muziek!!! Kom gezellig langs!!