Rabobank geeft De-Plons een steuntje in de rug

Tegen alle verwachtingen heeft De plons het op één na meeste aantal stemmen ontvangen, dit resulteerde in een prachtige tweede plaats in de categorie sport. De Plons ontving tijdens de afsluitende activiteit in het Atlas theater in Emmen uit handen van directievoorzitter Chery Wortelboer een cheque van maar liefst 2.500 euro.

Het geld zal gebruikt gaan worden om verder te investeren in de zwem- en waterpolovereniging. Namens De Plons namen voorzitter Bas Hazekamp, penningmeester Ramon Soer en secretaris Mieke Meijerink de cheque dankbaar in ontvangst. De Rabobank verraste alle aanwezige organisaties door ook degene die buiten de prijzen vielen te verblijden met een cheque van 500 euro. Een geste die met groot applaus werd ontvangen in het Emmer theater.

De Plons bedankt iedereen die op De Plons heeft gestemd voor hun stem en bedankt Rabobank Emmen-Coevorden voor dit fantastische steuntje in de rug. Onderstaand vind je de foto’s van de avond in het Atlas theater welke gemaakt zijn door fotograaf Pjotr Wiese. Meer van zijn werk vind je op www.beamen.nl. De avond werd vakkundig en op humoristische wijze begeleid door Arno v/d Heyden.